X
تبلیغات
♥...J•S•ISLAND...♥ - بیوگرافی جانگ گیون سوک



























♥...J•S•ISLAND...♥

 

سلام امروز با یه بیوگرافی کامل کامل کامل کامل ازسوکی جون اومدم.....  

نام:جانگ گیون سوک

حرفه:بازیگر/خواننده/مدل

قد:۱۸۲

وزن:۶۳

نشانه ماه:LEO

گروه خونی :A

تاریخ تولد:۴ اگوست ۱۹۸۷(ساعت ۴:۳۵ صبح)

جانگ گیون سوک در 4 اگوست سال 1987 در استان chang cheong buk کره جنوبی به دنیا امد.

او تنها پسر خانواده بود و در سن 6 سالگی کار خود را به عنوان یک مدل اغاز کرد.این کار دریک حادثه تصادفی برای او پیش امد هنگامی که والدین او قصد فروش منزل خود را داشتند خریداری که به منزل انها امده بود وقتی گیون سوک جوان را دید به پدر و مادرش توصیه کرد که گیون سوک می تواند به عنوان یک مدل اینده درخشانی داشته باشد.گیون سوک فعالیت خود را 4 سال بعد(سال 1997) در شبکه HBS درکاری به نام (selling happiness ) اغاز کرد و کار خود را در تلویزیون به عنوان یک کودک مدل ادامه داد...

در دبیرستان گیون سوک صدای خواننده پاپ ژاپنی(ken hirai) و گروه راک ژاپنی (larc-en-ciel) را شنید وصدای همین گروه دلیلی شد که خودش به تنهایی شروع به یادگیری زبان ژاپنی کند.در دبیرستان مقدماتی (که شامل کلاس هفتم وهشتم است) گیون سوک به مدرسه ای در نیوزلند رفت تا بتواندزبان انگلیسی را نیز بیاموزد و به علت تحصیل در نیوزلند او توانست به هر دو زبان مسلط شود و گفت وگو کند.هر چند که گیون سوک مایل بود تحصیلاتش را در نیوزلند ادامه دهد اما پیشنهادی که به او داده شد او را به کره بازگرداند.او نقشی را در سریالی در شبکه MBC بازی کرد.سریالی با نام

NONSTOP 4.بعد از نقش افرینی در این سریال گیون سوک رخوتی را در خود احساس کرد.رخوتی که مدام فکر میکرد بازیگری به تنهایی برایش کافی نیست.او تصمیم گرفت که خودش را به یک بازیگر ثابت وپا برجا تبدیل کند.در سال 2005 نقش گیون سوک به عنوان پسر رئیس جمهور در درام پر بیننده

 lovers in parague که از شبکه SBS پخش شد باعث شد که او بتواند خودش را به عنوان چهره ای خاص در نگاه طرفداران درام های کره ای جا بیندازد.

در سال 2006 ترقی بسیار بزرگی در زندگیش رخ داد و او بر روی پرده بزرگ سینما در فیلم ترسناک ژاپنیone missed call final خوش درخشید و به علت تجربه قبلی او و اشناییش با زبان ژاپنی گیون سوک توانست با ستاره های ژاپنی بدون هیچ مشکلی ارتباط برقرار کند او همچنین 3 ماه قبل از اغاز این فیلم شروع به یادگیری زبان اشاره (مخصوص ناشنوایان) برای نقشش به عنوان پسر ناشنوا در این فیلم کرد.نقش بعدی او در یک درام تاریخی به نام Hwan jin yi بود که از شبکه KBS2 پخش شدو نقش او در این درام مورد توجه بسیاری از طرفداران خانم قرار گرفت.

در سال 2007 گیون سوک نقشی را در یک فیلم با تم موسیقی راک به نام The happy life بازی کرد.نقش hyeon-ju در این فیلم به گیون سوک اجازه داد تا سحر مردانگیش را وهمینطور مهارت و هنرش را به عنوان یک خواننده به همگان نشان دهد.او همچنین در دو کار در زمینه موسیقی در سال 2008

 ایفای نقش کرد.در فیلم DO RE MI FA SO LA SI DOو  درام تلوزیونی Beethoven virus که از شبکهMBC پخش شد.نقش بعدی گیون سوک در سال 2009 در فیلم مهیج the case of itaewon homicide بود که اولین نقش او به عنوان یک تبه کار را نشان می داد.این فیلم بر اساس یک داستان واقعی است که در یک مغازه همبرگر فروشی در itaewon کره جنوبی رخ داده است.

و سریال تو زیبایی در سال 2009 که فکر می کنم نیازی به توضیح وتعریف از این فیلم زیبا و بازی منحصربه فرد جانگ گیون سوک نداره و همه به اون اشنایی دارن....

سریال های گیون سوک:

mary stayed out all night (kbs-2010) as kang mu kyul

you're beautiful (sbs-2009) as hwang tae kyung

beethoven virus (mbc-2008) as kang geon woo

hong gil dong (kbs-2008) as lee chang hee

hwang jin yi (kbs-2006) as kim eun ho

alien sam (tooniverse-2009) as teacher bong sam

lovers in prague (sbs-2005) as yon geun hee

nonstop 4 (mbc-2003) as jang geun suk

great ambition / daemang (sbs-2002) as park si young (young)

ladies of the palace (sbs-2001-2002) as jung ryum(young)

four sisters (mbc-2001) as young hoo (young)

 

فیلم های گیون سوک:

you are my pet (2010)

where the truth lies / the case of itaewon homicide (2009) as pearson

baby and me (2008) as joon soo

doremifasolasido (2008) as shin eun kyu

crazy waiting (2008) as won jae

the happy life (2007) as hyeon jun

one missed call final (2006) as an jinu

Filmography

TelevisionYear Title Role Notes
1998 Hug
2001 Women’s World (여인천하)
Four Sisters’ Story (네 자매 이야기)
2002 The Great Ambition (대망) young Si-yeong Park
School
Orange
Ladies of the Palace Eun-a Ja
2003 Nonstop 4 Jang Geun-suk
2005 Lovers in Prague Yoon Gun-hee
2006 Alien Teacher Bong Sam / Alexander
Hwang Jin-i Kim Eun Ho
2008 Hong Gil Dong Lee Chang Hwi
Beethoven Virus Kang Gun Woo (Trumpet)
2009 You’re Beautiful Hwang Tae Kyung
2010 Mary Stayed out all Night Kang Mu-Kyul

FilmYear Title Role Notes
2006 One Missed Call: Final An Jinu Japanese film
2007 Happy Life (즐거운 인생) Hyeon-jun
2008 The Longest 24 Months ( 기다리다 미쳐 ) Won-Jae
Do Re Mi Fa So La Ti Do Eun-gyu
Baby and I Han Joon-Su
2009 The Case of Itaewon Homicide (이태원 살인사건) Pearson Mexican Korean American. English Speaking Role
2010 “
You’re my Pet”

جایزه ها

2010 Baeksang Awards : Male Popularity Award (Itaewon Murder Case)
2009 SBS Drama Awards: Teens’ Star Award (Actor) – You’re Beautiful
2009 SBS Drama Awards: Netizens’ Popularity Award – You’re Beautiful
2008 MBC Drama Awards: New Actor Award – Beethoven Virus
2008 KBS Drama Awards: Popularity Award (Actor)- Hong Gil Dong
2008 SBS 44th Annual Baeksang Arts Awards – Best New Actor (Movie- The Happy Life)
2006 KBS Performance Awards: Best Couple Award (With co-star Ha Ji Won)
MNet TOP 100 Charming Guys Who are Single
MNet Top 100 Adorable Males (2006): # 29
MNet Top 100 Must Have Males (2007): # 3
2007 KBS Drama Awards: Sung Yuri & Jang Geun Suk best couple actress
2008 KBS Drama Award: Hong Gil Dong – Jang Geun Suk & Sung Yuri best couple actress

Product Endorsements / کارهای تبلیغاتی
LeSportsac
Coca Cola
Daily Milk
Hyundai
Salim Food
Shu Uemura
Kellogs Cornflakes
Ottogi Quick Meals
Chic Choc Biscuit
Motorola
SAMSUNG Products YEPP YP-M1/ Toucholic/ Magic Drag (ft. SISTAR’s Hyo Lyn)
TTL Phone call charges
SK Telecom (with BoA )
ETUDE House -Aqua Sherbet Summer Collection and Vitcara(with Ara)
ETUDE House -BB JINJU Compact Powder and Etude VIP Girl (with Park Shin Hye)
Garden 5 CF Mall – (with Park Shin Hye)
Maxim Coffee- (with Kim So Eun)
Maeil Caffe Latte
Skool Looks
MCM Collections
Black ‘N Jean
BSX Clothing
EXR Clothing – (with Kim Ri Na )
Jack & Jill environmental fashion

Apple i PHONE

دستم درد گرفت چقدر زیاد بود!!!!!!!!

میدونم خوشتون اومده.....نظر رو فراموش نکنید......  

بای بای......  

نوشته شده در Mon 22 Nov 2010ساعت 10:34 PM توسط مهشید~>